HTML

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Lélekformer

Ne olvassa el írásaimat, ha megszállott egészséges életmód- hívő, vagy ha szereti az ezoteriát, ha boldoggá teszi a singli-lét és ezzel az egész XXI. századi életmóddal elégedett. Hagyományos értékek és életmód. Egészséges életmód és táplálkozás, ahogy én gondolom Ellenvélemény mindenről, napi eseményekről, oktatásról, jogról, betegségekről (rákról), fogyatékkal élő emberekről.

Friss topikok

HTML doboz

<!-- Facebook Badge START --><a href="https://www.facebook.com/judit.oroszi.3" target="_TOP" title="Judit Oroszi">Judit Oroszi</a><br/><a href="https://www.facebook.com/judit.oroszi.3" target="_TOP" title="Judit Oroszi"><img src="https://badge.facebook.com/badge/100000183600930.1662.2114268381.png" /></a><br/><a href="https://www.facebook.com/badges/" target="_TOP" title="Make your own badge!">Hozd létre a saját névjegyed</a><!-- Facebook Badge END -->

2014.06.02. 08:12 lélekformer

Rák és az ő gyógyítása 3.rész

A terápia: 

Ha már meg van a baj lássuk be nincs mit tenni el kell menni az orvoshoz. Az orvos valószínűleg elküdi mindenféle vizsgálatokra, emberünk pedig bőszen bújja az internetet megoldást keresvén a betegsége tökéletes meggyógyítására. Az orvos műtétet, sugárterápiát, esetleg kemoterápiát fog javasolni. Részéről a baj fizikális oka meg lesz szüntetve, de mi lesz a lélekkel? Ha a lelkem okozta a bajt, mert ilyen, vagy olyan állapotba került akkor elég csak a testi bajt megszüntetni? Nem valószínű, DE első sorban a testi bajt kell kezelni és igenis végig kell csinálni a terápiákat. Igen sok szenvedéssel és mellékhatással jár. Sőt a kemoterápia az immunrendszert is igen legyengíti (ezért is nem javasolják elesett állapotú, vagy nagyon idős embereknek,mert nem élnék túl). Szóval kemény lesz, fel kell rá készülni. De meg kell tenni. Lehet aztán kinek-kinek ízlése szerint kiegészítő gyógynövényekkel rásegíteni a gyógyulásra, de ne CSAK gyógynövény legyen a terápia. Higgyék el gyógynövény párti vagyok, tehát egyszerű nátha, fejfájás, hasmenés esetén a természetes szerek híve vagyok, ám ha nagy a baj, ha valamit ki kell vágni akkor azt vágják ki! Itt már a gyógytea nem segít, az nem tudja eltüntetni a 10 cm-re nőtt daganatot.

Mélységesen fel vagyok háborodva azokon a műsorokon bizonyos TV csatornán ahol egy bizonyos professzor azt állítja, hogy a sugár bizony életveszélyes és csak ő csak az ő klinikáján csak az ő szereivel lehet meggyógyulni. Aztán az egyik híres énekesünket is becibálta a műsorába, hogy lám-lám őt is kigyógyította a leukémiából és milyen jól van. Aztán mikor rá 3 hónapra meghalt, nagy csöndben nem esett szó többé róla!!!e a műsor továbbra is megy, reménykedők ezrei esnek a csapdába és nem egy már csak végstádiumban keresi fel a kórházat, amikor már ők sem tudnak cselekedni. Híres füvesember, aki váltig állítja magáról, hogy a rákos embert kigyógyítja a teáival, mikor megbetegedett bizony elment sugárterápiára. Hát magának miért nem főzött teát????????!

Közösségi oldalakon és e-mailekben is rendre jönnek a körlevelek, felhívások, hogy megtalálták a rák ellenszerét!! Heuréka! És közzéteszik, hogy nem kell kemo egyél napi egy citromot és meggyógyultál !

Nem kell sugár elég ha mézbe teszel egy kis fokhagymát, meg egy két hasznos fűszert és kész. A gonosz kórházak ezt eltitkolják, hogy nehogy munka nélkül maradjanak.

És emberek ezrei a XXI. században bedőlnek ennyi hülyeségnek és ha kommentbe beírom a véleményemet valahogy kitörlődik, vajon miért?

Igen vannak gyógykészítmények amiket bevizsgáltak, hatásait ellenőrizték és bizonyítottan vannak jó hatásaik. Ezeket a kórházak személyzete is ismeri és a bevett régi gyógykezeléseken kívül lehet őket alkalmazni. DE NEM helyette!

Jó múltkor egy olyan körlevél érkezett e-mailen, miszerint a mammográfiás vizsgálat rákot okoz és nők ne menjetek el megvizsgáltatni magatokat, hiszen otthon ki tudod magadnak tapintani. Normális???

Most és itt én is kifejtem erről a véleményem: Arra hivatkoztak, hogy a mammográfia RTG-sugárral történik és az bizony ártalmas. Erre azt mondom, ha eltörik kezem-lában akkor se menjek RTG-vizsgálatra, mert elrákosodok? Tüdőszűrésre se menjek, mert elrákosodok?

Mammográfia során már pár mm-es elváltozás is látható, így a még nem tapintható csomót is el tudják úgy távolítani, hogy a mellet ne kelljen amputálni. Nem jobb? Hölgyeim lehet várakozni addig míg a pár mm-ből néhány cm-es, tapintható csomó lesz, de akkor számoljunk azzal, hogy az egész mell eltávolításra kerül, sőt fenáll a veszélye annak, hogy a nyirok is érintett lesz.

Lehet választani.

Úgy tapasztalom az gyógyul meg igazán és teljesen, aki miután kiderült a betegsége, be tudja húzni azt a bizonyos féket és tud és mer változtatni az életén. Aki úgy tekint a betegségére, mint bármely más betegségre és azért jár kezelésre, mert ez is csak egy baj amit le kell küzdeni, nem pedig halálos kór. Aki megtalálja az egészséges egyensúlyt a gyógyszeres és gyógynövényes kezelés között.

Szólj hozzá!

Címkék: rákgyógyítás


A bejegyzés trackback címe:

https://lelekformer.blog.hu/api/trackback/id/tr46239249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása