HTML

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Lélekformer

Ne olvassa el írásaimat, ha megszállott egészséges életmód- hívő, vagy ha szereti az ezoteriát, ha boldoggá teszi a singli-lét és ezzel az egész XXI. századi életmóddal elégedett. Hagyományos értékek és életmód. Egészséges életmód és táplálkozás, ahogy én gondolom Ellenvélemény mindenről, napi eseményekről, oktatásról, jogról, betegségekről (rákról), fogyatékkal élő emberekről.

Friss topikok

HTML doboz

<!-- Facebook Badge START --><a href="https://www.facebook.com/judit.oroszi.3" target="_TOP" title="Judit Oroszi">Judit Oroszi</a><br/><a href="https://www.facebook.com/judit.oroszi.3" target="_TOP" title="Judit Oroszi"><img src="https://badge.facebook.com/badge/100000183600930.1662.2114268381.png" /></a><br/><a href="https://www.facebook.com/badges/" target="_TOP" title="Make your own badge!">Hozd létre a saját névjegyed</a><!-- Facebook Badge END -->

2014.07.01. 15:35 lélekformer

Hihetetlen felfedezés: Móksha cseppek

 

Újabb csodaszert találtam. Megfigyelték már, szinte nap, mint nap hihetetlen felfedezések sora áraszt el bennünket. Nincs olyan baj, vagy betegség amit pár szem pirulával, étrendkiegészítővel, vagy csodálatos recepttel ne lehetne eltűntetni.

ü.jpg

(kép forrása: life.hu)

Nos a Móksha csepp mindent felül múl. Hiszen ha ellátogatunk az oldalára, neves orvosok ajánlását olvashatjuk. Ki merne ennek ellent mondani? Ki merné állítani az ellenkezőjét?

Az összetevőket persze nem találjuk (biztosan titkosak). Utána kutattam, mindössze annyit sikerült kiderítenem, hogy kb. 84 virágból áll a kivonat. Erről jut eszembe, hogy ha egy élelmiszeren, vagy gyógyszeren nem tűntetik fel a pontos összetevőket, bizony büntetés jár, mert mi van, ha az egyik összetevőre allergiás az ember? Nos itt nem lehet szó allergiáról, hiszen ez a csodálatos egyveleg gyógyít mindent, konkrétan jó a hiperaktivitásra, alvászavarra, bőrproblémákra, ekcémára, asztmára, allergiára, félelemre, szorongásra, depresszióra, tanulási nehézségekre. Meddőség, magas vérnyomás és daganatos betegségekről nem is beszélve.És hogyan hat ez a szer? A tudatalattira hatva feloldja a lelki blokkokat, ami meggátolt minket abban, hogy egészségesek, és boldogak legyünk. Ugye milyen egyszerű? Nyugtatóan hat ránk, ezáltal az immunrendszerünk megerősödik és megküzd minden problémával. Ennyi. Ez egy univerzális csodaszer, hát nem? Szóval ha a gyerek hiperaktív az iskolában és nehezen tanul, ráadásul ekcémás a keze, csak a Mókshára van szüksége, mert ezzel a cseppel egycsapásra minden gond elszáll. Csendes jó gyerek lesz és ötösöket fog hazahozni. Valamint a mama ha netán depressziós lenne a család nehéz pénzügyi helyzete miatt, mindössze 7130 ft-ért megveszi ezt a csodát és minden gondja elszáll. Bár attól tartok inkább a gyártónak, vagy forgalmazónak szállnak el a gondjai, gondolom van forgalmuk nem kevés, hiszen az ember kapaszkodik mindenféle megoldásba és azt ígérik ez aztán megold mindent. Persze vannak lelekes hozzászólók is akik váltig állítják, hogy amióta ezt szedik kivül-belül megváltoztak és életük is szebb lett azóta. Ki ne hinné el mindezt a sok csodát? .

Emberek hallottak már a palcebóról? És vajon van-e valaki aki a 84 növény közül egyre se allergiás? És mi van ha mégis? Ki lesz érte a felelős? Szkeptikus vagyok? Igen.

Anyagi, lelki, testi problémáinkat nem egy csepp fogja megoldani. Fel kéne már nőnünk.

Ahttp://kodpiszkalo.blog.hu csapatának ajánlom figyelmébe a fenti csodaszert.  

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: természetgyógyászat csodaszer


A bejegyzés trackback címe:

https://lelekformer.blog.hu/api/trackback/id/tr806464281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása